Tak for din feedback

Skrevet d. 3. oktober 2024 kl. 10:30

Tak for din feedback!


Det er fantastisk at se, hvor meget I har nydt vores events i år, og vi er super glade for al den positive feedback. Vi vidste ikke helt, hvad vi kunne forvente, men wow – det har virkelig overgået vores forventninger! Dine svar hjælper os med at planlægge Netstationens kommende events.


De mest populære events i 2024


Blandt de events, der har skilt sig ud, er Guldfeber, hvor deltagerne løste gåder for at røve bankens guld i et escape room-format. Æggejagten, hvor man samlede æg for at lave tøj, og Virtuel Nørdnat, hvor superbrugerne streamede og stod for en masse sjove aktiviteter, har også gjort indtryk.


Hvad vil I gerne se mere af?


I har delt en række fantastiske idéer med os, og det står klart, at der er stor interesse for kortere events, flere konkurrencer, escape rooms og streams. Mange af jer ønsker events, hvor man skal samarbejde eller konkurrere mod hinanden, samt præmier, der spænder fra tøj til nostalgiske ting. Der er også blevet nævnt, at kortere events med attraktive præmier vil være en fordel, og I har efterspurgt en bredere fordeling af disse. Desuden spiller temaerne for vores events en afgørende rolle i, hvor engagerende og spændende I finder dem.


Hvordan bruger vi resultaterne?


Vi værdsætter jeres input og arbejder på at tilbyde kortere events, flere konkurrencer, escape rooms samt en bredere variation af præmier i fremtiden. Vi vil også fokusere mere på de temaer, I ønsker, for at kunne skabe events, der både engagerer og underholder jer. Vi gør vores bedste for at imødekomme jeres ønsker!


Tusind tak for at være en del af vores fællesskab. Vi ser frem til at byde jer velkommen til vores næste event!